LIVET PÅ EN PINNE

Åh herregud vad jag har bökat i mig idag och igår, men det är väl så det ska vara. Jag har varit utan träning båda dagarna så nu är jag riktig taggad på att kicka igång nästa vecka, fyllda med riktigt jobbiga pass. Motivationen är på topp! Bjuder på några bilder från de senaste veckorna: 


Förra veckan var jag i Stockholm. Supermysigt att trosa omkring i Gamla Stan, utan någon stress alls. På kvällen var vi på Dramaten och såg Farliga  Förbindelser. Jag satt på andra raden - skitcoolt! Hur nära som helst snygga Adam Pålsson alltså! 


För tre-fyra veckor sedan såg jag grymma Petter och Ison & Fille i Svandammshallarna här i Uppsala. Jag kan inte beskriva med ord hur bra det var så jag ska strunta i att ens försöka. Jag stod längst fram och bara skrek ut alla texter. Obeskrivligt. 

PÅSK

Det har varit en bra påskafton med mycket mys och god mat med familjen. Lite synd dock att mitt Playstation bestämde sig för att inte fungera, vi som hade tänkt spela Singstar! På bilden ser ni mitt fina ägg som jag seriöst höll på med i 2 timmar. Helt fokuserad medan alla andra spelade kort. Haha, det var faktiskt jättekul.


RSS 2.0